Telefon: 34 333-65-39
Waluta:
PLN

Rafinowany olej kokosowy w 100% naturalny, bezzapachowy. Idealny dla osób, które cenią go za cudowne właściwości, jednak nie przepadają za kokosowym zapachem. Olej rafinowany posiada 30% mniej dobroczynnych właściwości a w procesie rafinowania wytwarza się go więcej niż podczas tłoczenia na zimno oleju nierafinowanego, stąd jego cenna jest niższa.

Skład i Właściwości:

Olej kokosowy ma niezliczoną ilość dobroczynnych właściwości. Świetnie sprawdza się w przypadku cery problematycznej gdyż skutecznie walczy z wypryskami. Osoby z wrażliwą, bądź przesuszoną cerą również docenią jego działanie. Jeśli nasza skóra boryka się z uszkodzeniem po słonecznym lub jakimikolwiek ranami to olej kokosowy na pewno sobie z tym poradzi.

Jak używać?

Olej kokosowy rafinowany można stosować w taki sam sposób jak olej nierafinowany, różnica między olejami jest taka, że rafinowany olej nie ma zapachu, jest odkwaszony i wybielony. Olej możemy nakładać na całe ciało, twarz i włosy. Można stosować go również do celów spożywczych, ma niesamowite właściwości zdrowotne, pomaga uporać się z problemami grzybiczymi – działa jak antybiotyk. Można dodawać go do codziennych kosmetyków lub wsmarowywać bezpośrednio z opakowania.

Ciekawostki:

W naszej ofercie można znaleźć również organiczny peeling kokosowy, który cudownie pachnie świeżym kokosem i jest stworzony na bazie oleju nierafinowanego.

Opis towaru

Rafinowany olej kokosowy w 100% naturalny, bezzapachowy. Idealny dla osób, które cenią go za cudowne właściwości, jednak nie przepadają za kokosowym zapachem. Olej rafinowany posiada 30% mniej dobroczynnych właściwości a w procesie rafinowania wytwarza się go więcej niż podczas tłoczenia na zimno oleju nierafinowanego, stąd jego cenna jest niższa.

Skład i Właściwości:

Olej kokosowy ma niezliczoną ilość dobroczynnych właściwości. Świetnie sprawdza się w przypadku cery problematycznej gdyż skutecznie walczy z wypryskami. Osoby z wrażliwą, bądź przesuszoną cerą również docenią jego działanie. Jeśli nasza skóra boryka się z uszkodzeniem po słonecznym lub jakimikolwiek ranami to olej kokosowy na pewno sobie z tym poradzi.

Jak używać?

Olej kokosowy rafinowany można stosować w taki sam sposób jak olej nierafinowany, różnica między olejami jest taka, że rafinowany olej nie ma zapachu, jest odkwaszony i wybielony. Olej możemy nakładać na całe ciało, twarz i włosy. Można stosować go również do celów spożywczych, ma niesamowite właściwości zdrowotne, pomaga uporać się z problemami grzybiczymi – działa jak antybiotyk. Można dodawać go do codziennych kosmetyków lub wsmarowywać bezpośrednio z opakowania.

Ciekawostki:

W naszej ofercie można znaleźć również organiczny peeling kokosowy, który cudownie pachnie świeżym kokosem i jest stworzony na bazie oleju nierafinowanego.

Cechy towaru

  • Kraj pochodzenia Polska
  • Objętość 100ml
  • Kod producenta NACOL100
  • Kod towaru NACOL100
  • Identyfikator 642
  • Podatek VAT 23%
  • Waga 0,150kg
  • EAN 5901878681214

Opinie